ik leef voluit

veel gestelde vragen

Helpt een sessie mij gegarandeerd van mijn klachten af?

Veel gestelde vragen:

Kan dit ook verlichting geven bij kinderen met ADHD?

Jazeker het kan ze enorm helpen om meer rust in het hoofd en lijf te krijgen.

Is dit niet allemaal heel zweverig? Ik heb daar allemaal niet zoveel mee, is het dan toch wel iets voor mij?

Ik begrijp helemaal wat je bedoeld. Ik ben zo ook mijn eerste sessie ingegaan dat ik dacht: “eerst zien, dan geloven”. Ik ben zeker geen “zweverig” type (wat dat dan ook is), maar ik ben wel gevoelig en heb ontdekt dat dit inderdaad een hele mooie methode is die de reguliere geneeskunde kan ondersteunen.

.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Mijn advies is om jezelf 3 sessies te gunnen om te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Daarna is het enorm verschillend wat mensen kiezen. Doe wat hierin goed voelt voor jou. Een bars sessie kan nooit te vaak gegeven worden.

Helpt een sessie mij gegarandeerd van mijn klachten af?

Het is een methode waarbij je bij voorbaat niet kan zeggen hoe deze voor jou gaat werken, jouw lichaam bepaalt wat deze kan ontvangen dus wat er opgeruimd gaat worden. Elke sessie is anders. Maar even een trigger: “weet je dat wel wanneer je naar een arts gaat?”

Kan ik dit doen in combinatie met een behandeling in het ziekenhuis?

Ja dat kan zeker. Wat ik zie is dat het elkaar vaak versterkt. Dus wordt het ziekteproces positief beïnvloed. Twijfel je neem persoonlijk contact met me op. Door mijn jarenlange ervaring als Z- verpleegkundige en doktersassistente kan ik hierin adviseren.

Ik heb een pacemaker kan dat kwaad?

Nee, er zijn geen contra indicaties.

Ik heb veel last van migraine, kan ik dit hiermee verminderen?

  Uit mijn ervaring met andere klanten weet ik dat dit zeker heel goed kan.

Ik heb vaak buikpijn en ik weet niet hoe het komt, de huisarts weet het ook verder niet. Kan zo’n sessie daarvoor helpen?

   Uit mijn eigen ervaring zeg ik ja, ja , ja!!  Nieuwsgierig lees het stukje “over mij”.

Waarom duurt een sessie bij kinderen minder lang?

Kinderen hebben nog minder ballast bij zich, dus de “harde schijf” is sneller opgeschoond.

Word het vergoed door de zorgverzekering?

Nee dit wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Dit is echt een investering jezelf, in je eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Ik heb een Post Traumatische Stress Stoornis ( PTTSS) kan dit mijn verlichting geven?

Ja dat kan inderdaad! Ik heb hiervoor nog een extra bodyproces die ik tijdens de behandeling mee kan laten lopen. Ook in combinatie met een therapie die je volgt kan dit een hele fijne en openbarende ondersteuning zijn.

Hedwig dit is echt allemaal leuk maar ik heb meer begeleiding nodig, is het mogelijk dat ik door jou begeleid wordt?

Ja dat is zeker mogelijk, deze vraag heb ik steeds vaker gekregen en vandaar dat ik twee   programma’s heb ontwikkeld waarin je met je mindset verder kunt,. Kijk bij het programma JOUW MINDBOOST. Ook heb ik een exclusief 1 op 1 traject deze volgt binnenkort op de site maar je kunt hierover wel al contact met me opnemen.

Kan ik dit ook zelf leren? Ik zou dit zelf graag bij mijn kinderen toe willen passen?

Ja dat kan zeker. Hoe mooier kan het zijn dat je het altijd bij de hand hebt wanneer je kinderen, partner of iemand anders in je omgeving het nodig heeft en jij het zelf meteen toe kunt passen. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op mijn site onder het kopje Access Bars cursus.

Ik twijfel nog steeds!

Kijk waar jouw twijfel zit. Omdat je het niet helemaal kunt begrijpen? Je gelooft er niet in? Maar eigenlijk wil je het wel graag doen? Dan zou ik zeggen probeer het, geef jezelf een kans.

Staat jouw vraag hier niet bij?
Of wil meer informatie over één van de programma’s?
Neem contact met me op, of bekijk het aanbod.

Wil je meer weten en kijken of we bij elkaar passen? Vraag dan een 1 op 1 online gesprek aan. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en nodig je uit om dit met mij te delen. In dit gesprek deel ik wat jij op dat moment nodig hebt!

Direct een afspraak maken?