Voorkomen is beter dan genezen

ik leef voluit

sessie

Jouw lichaam vertelt en wat doe jij? Luister jij of negeer je de signalen? Word je bewust hoe je zelf je klachten kunt beïnvloeden. Wil jij voor jezelf rust in je hoofd en lijf creëren en voorkomen dat je ziek wordt?

Herken je dit?

 • ✔ je denkt regelmatig is dit het nou?
 • ✔ je vindt het moeilijk om NEE te zeggen
 • ✔ je hebt klachten die de huisartsen niet kunnen verklaren
 • ✔ je hebt last van slapeloosheid
 • ✔ je wilt het voor iedereen goed doen, maar je komt tijd tekort
 • ✔ je hebt het zo druk in je hoofd
 • ✔ je zegt vaak “eigenlijk” zou ik dit of dat moeten doen, maar….
 • ✔ je draait je dag elke dag af, en bent tevreden maar steeds vaker heb je een onrustig gevoel
 • ✔ je bent vaak moe
 • ✔ je bent een echte gever
 • ✔ je negeert de signalen van je lijf
 • ✔ anderen gaan vaak over jouw grenzen
 • ✔soms kun je wel huilen

I know… je wilt het voor iedereen goed doen en voor iedereen het beste, je partner, je kind(eren),je collega’s, je vriendinnen, je ouders, je familie. Je doet echt je best om positief en krachtig in het leven te staan! Maar de  werkelijkheid is vaak anders, je maakt je druk om wat iedereen van je vindt en denkt en je piekert je suf, word daar chagrijnig en mopperig van en je baalt dat het niet gaat zoals jij het wilt.

Wil jij ook goed voor jezelf zorgen en minder stress ervaren? En geen urenlange gesprekken voeren? En ook nog sneller resultaat behalen? Voel jij ook dat je jezelf regelmatig voorbij loopt in het dagelijks leven?

 

Ik ga je helpen! 

Tijdens de sessie gaan we je lichaam en brein resetten en een positieve boost geven.  Je gaat blokkades in jezelf opruimen waarvan jij het bestaan niet eens weet en het mooie is dat je dat ook niet hoeft te weten want de energie loopt vanzelf en doet zijn werk. De makkelijkste manier om het uit te leggen vind ik toch om te zeggen dat ik nog nooit een andere methode tegen ben gekomen waarbij je zoveel “rommel” kunt opruimen dan met deze. Wat bedoel ik dan met “rommel”? Overtuigingen , oordelen, systemen, patronen die we van anderen hebben overgenomen en die we hebben toegepast in ons leven. Maar soms werken deze manieren niet meer voor je, zit je vast in deze systemen en patronen.  Het is lastig om deze te doorbreken, waar begin je? En het mooie van dit proces, is dat het gebeurd. Je hoeft het niet meer uit te vogelen om ervan af te komen en om door te gaan. Het is zo simpel als de DELETE knop op je computer. Daar staan ook bestanden op die je niet meer nodig hebt. Wanneer je deze van je computer verwijderd komt er letterlijk ruimte, de computer werkt gemakkelijker en sneller. Dat is er wat er tijdens deze sessie ook gebeurd.  We gaan loslaten wat jij bereid bent om los te laten. Jij bepaalt dus wat er gebeurd, wat jouw lijf kan ontvangen wordt losgelaten.  Na een sessie voel je je lichter. Het mooie is dat je geen urenlange gesprekken hoeft te voeren om bij de kern te komen. Hoe ontspannen voelt dat?  Tijdens deze sessie lig je heerlijk relaxed, met je kleren aan, onder een dekentje op mijn massagetafel. Ik raak alleen je hoofd aan en het proces gaat lopen. Er mag gepraat worden als je wilt, maar je mag ook lekker je ogen dicht doen en misschien wel in slaap vallen. Wat jij prettig vindt. Het is jouw sessie dus jij bepaalt.

Hoe dan denk je? Ik nodig je uit om het te komen ervaren en je leven zal ten positieve veranderen, zo niet dan heb je een heerlijke sessie gehad en ga je enorm ontspannen naar huis.

 

Ik negeerde alle signalen

Mijn hele dag bestond uit MOETEN, “ik moet gaan werken, ik moet poetsen, ik moet de kinderen wegbrengen, ik moet op school helpen, ik moet nog boodschappen doen, ik moet nog koken,” ik moet, ik moet, ik moet……

Mijn lijf gaf al een langere tijd signalen af, ik was moe, regelmatig misselijk, was geïrriteerd, emotioneel, druk in mijn hoofd, minder zin om dingen te ondernemen en ik had regelmatig verschillende kleine pijntjes maar nooit erg genoeg om er echt bij stil te staan. Eigenlijk wilde mijn lijf gewoon rust. Maar ik negeerde dit volkomen. Flauwekul, niet zeuren en doorgaan.

Wanneer ik eerder naar mijn lijf had geluisterd en beter voor mezelf had gezorgd was ik waarschijnlijk niet zo ziek geworden. Pff dat klinkt hard toch? Dat ik zelf het grootste aandeel heb gehad in het ontstaan van mijn ziekte?

Herken je dat? Je moet van alles van jezelf, de hele dag door. Je rent van hot naar her en aan het einde van de dag ben je moe, maar niet voldaan moe. Je lijf heeft al wel verschillende signalen afgegeven; je voelt je in de ochtend niet uitgerust, je hebt pijn in je rug, of hoofdpijn, buikpijn, je slaapt slechter, je hebt angstaanvallen, onverklaarbare klachten, onverklaarbare pijn, noem maar op. Bij iedereen manifesteert zich dit anders. Ik noem het altijd “je zwakke plek”. Je hoofd zit bomvol met alle dingen die je moet, je voelt de hele dag de druk van alles wat je nog moet. Het is zo’n duidelijk signaal van je lijf dat je een tandje minder mag gaan doen, dat je even op de rem mag.

Wanneer ik eerder had geweten dat ik zo gemakkelijk blokkades op kon ruimen dan had ik het gedaan. En dit is dus wat ik heel graag voor je wil betekenen, voorkomen van. Zorg zelf dat je ziektes, burn-out, chronische vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten voor bent. Gun dit jezelf en je omgeving. Hoe kan het mooier zijn dat je voluit jouw eigen leven leeft dat precies bij je past.

 

Investeer in jezelf en zeg JA
Maak meteen een afspraak!

Na deze sessie:
 • ✔ heb je rust in je hoofd
 • ✔ heb je rust in je lijf
 • ✔ heb je minder of geen klachten meer
 • ✔ gaat je leven makkelijker worden
 • ✔ ga je keuzes maken die echt bij jou passen
 • ✔ kom je echt bij jezelf
 • ✔ voel je je letterlijk lichter

Jouw investering

 

Vanaf 14 jaar 65 euro; duur 1 uur
Kinderen van 11 t/m 13 jaar 55 euro; duur 45 minuten
Kinderen t/m 10 jaar 50 euro; duur 30 minuten

Pinnen is helaas niet mogelijk!

 

Wil je meer weten en kijken of we bij elkaar passen? Vraag dan een 1 op 1 online gesprek aan. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en nodig je uit om dit met mij te delen. In dit gesprek deel ik wat jij op dat moment nodig hebt!

Regelmatig krijg ik vragen over een sessie of programma. Heb jij nog vragen? Kijk dan of jouw vraag vermeld staat bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, of wil je een uitgebreider antwoord van me? Neem dan contact met me op!

Heb je nog vragen?

ervaringen

Hedwig leerde ik kennen als een gedreven vrouw die met haar voeten op de grond staat en ook in verbinding is met zichzelf en met wat er om haar heen is. Los van dat ik haar een heel mooi mens vind en graag met haar omga, raakte ze mij eerst en vooral ook door haar enthousiasme over iets waar ik nog nooit van gehoord had; Access Bars…. Als je op haar site of FB-pagina kijkt, weet je er al meer over dan ik toen. 
Toen we in de buurt van Hedwig op vakantie waren, besloot ik haar te bellen om te vragen of ze die Access Bars ook eens bij mij kon doen. Ik ben gezegend met een goede gezondheid en behoorlijke mentale fitness en die brengt nieuwsgierigheid met zich mee. Gelukkig had Hedwig tijd en het werd een bijzondere ervaring die zich niet makkelijk laat omschrijven. Sommige dingen moet je gewoon ondergaan om te weten hoe het is/voelt.
Het was heel warm op deze zomerdag in 2018 en we zetten de behandelbank buiten onder de Notenboom… van de schaduw heb ik genoten, maar van die boom heb ik niet veel meer gezien. Wel kleurtjes en ik zweefde heerlijk tussen wakker en slapen in. Vroeger heb ik een blauwe maandag hypnose gedaan en ik kan heel snel heel diep. Nu gebeurde iets soortgelijks. Ik gaf me eraan over en ergens halverwege stuitten we onder andere op een zeer beperkende overtuiging waar ik me eerder echt niet van bewust was. Zo, die hebben we opgeruimd. Dank je wel, Hedwig!
Ik werd zo enthousiast dat ik kort na die afspraak een Access Bars Class bij Hedwig heb gevolgd en nu zelf ook sessies kan geven. Het is fijn om bij vragen op Hedwig terug te kunnen vallen. Ze doet wat ze belooft, is integer en kan goed luisteren. Iemand die hoe dan ook doorgaat ook al werkt het lichaam niet altijd even enthousiast mee en ook naar dat signaal kan ze luisteren. Kortom: ze luistert naar jou, maar ook naar zichzelf/haar lichaam en daardoor kan ze het beste dat er naar boven te halen is, naar boven halen…. Zo leef je voluit! 

Marlou Daverveldt

Daverveldt Consulting Domburg

Een jaar geleden kwam ik voor de eerste keer bij Hedwig voor een behandeling. Het was erg welkom want het ging wat minder goed met mij.

Ik werd meten ontspannen voor ook omdat Hedwig zo rustig praat en precies de goede dingen zegt.

De ruimte is mooi, groot en rustgevend.

Tijdens de sessie werd ik emotioneel. Ontlading.
Na afloop voelde ik me direct vrijer, rustige en minder gespannen.
Zo fijn om je weer beter te voelen.
Ik ben dankbaar dat dit me zo goed geholpen heeft.
Al met al heel positief.

Linda Spaan