Richt je waar je op waar je naartoe wilt gaan.  Niet waar je bang voor bent!   — Tony Robbins–

Deze kwam ik tegen! En vandaag werd me dit ook weer duidelijk in een coach gesprek met mijn klant. We worden vaak tegengehouden in wat we willen doen doordat we bang zijn voor wat er kan gebeuren. Terwijl we nog niet eens weten wat er gaat gebeuren, kies je al om dingen niet te gaan doen om de onzekerheid die dit met zich meebrengt. niet aan te willen gaan.

Een voorbeeld:

Je wil zo graag een andere baan en eigenlijk nog liever voor jezelf beginnen. Maar ja,  deze baan zorgt wel voor een vast inkomen dus weet je precies wat je elke maand binnenkrijgt. Je  kunt alle vaste lasten betalen en leuke dingen in je vrije tijd doen.  En het klopt de rekeningen moeten betaald worden, maar wanneer je altijd in dit cirkeltje blijft ronddolen gaat het nooit anders worden. Wat als de beren die jij ziet wel nooit gaan gebeuren? Wat als jij kunt kiezen om te gaan doen wat je heel graag doet? Hoe zou je leven er dan uitzien?  Hoe zou jij je voelen? Wat zou er voor jou veranderen?

Ga voor jezelf maar eens na wat jij heel graag wilt veranderen maar wat jou tegenhoudt om het niet te doen? Ga daarna alle beren die op je pad komen maar eens strepen, want gaat dit werkelijk gebeuren? Is dit reëel? Of is het de moeite waard voor je om de sprong te wagen?  Wat heb je te verliezen? Maar vooral wat heb je te winnen?? Laat geen obstakel je tegenhouden om te gaan doen wat jij wil!!

 

Hulp nodig of meer weten? Vraag een gratis gesprek aan en we gaan samen kijken wat jou kan helpen om de stap te zetten naar verandering.

Deel bericht

Deel dit bericht met jouw vrienden!