Mini-vakantie met hond in de Brabantse natuur

Rustgevende mini-vakantie

(met hond)

Samen met jouw hond kun je helemaal tot rust komen op een heerlijke locatie. Ook een mini-vakantie voor jou alleen, zonder hond, is natuurlijk een optie. Tijdens deze vakantie gaan we samen aan de slag met je persoonlijke hulpvraag.  Even weg uit je dagelijkse sleur. Bij voorkeur doen we dit zonder telefoon en sociale media, zodat je geen afleiding hebt van de wereld om je heen,  maar dit is natuurlijk een vrije keuze. In deze mini-vakantie staan wij uiteraard naast je om je te ondersteunen in je proces. Vier dagen lang ben jij helemaal gefocust op jezelf (samen met je hond). 

Wat gaan we doen

Natuurlijk vindt er dagelijks een coaching met de hond plaats. We gaan samen verdieping maken in jouw persoonlijke vraag door praktische opdrachten te doen. Daarnaast ervaar je in deze vier dagen een heerlijk ontspannen energetische sessie,  waardoor jouw oude patronen worden losgelaten. Bovendien is er voldoende tijd om te genieten van de omgeving. Op loopafstand van het huisje zit een prachtig bos waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Je kunt écht tot rust komen en genieten van de natuur en stilte om je heen.

Ben je geïnteresseerd in deze mini-vakantie?  Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Heerlijk ontbijt in de ochtend
Heerlijk tot rust komen op de veranda
Huisje voorzien van alle gemakken
Coaching met overnachting
4 dagen coaching met overnachting in de natuur

B&B De Slaaperij

Wij, Wim en Hedwig Kanters, zijn de trotse eigenaren van vakantiehuis De Slaaperij. We willen anderen graag laten meegenieten van de bijzondere mooie plek waar wij wonen. Waar rust, ruimte en natuur als vanzelfsprekend zijn.

De Slaaperij is een vrijstaand sfeervol huis voor maximaal 4 personen.  Met een mooie badkamer, zelfvoorzienende keuken en gezellige huiskamer. Extra bijzonder is de mooie knusse veranda aan het huis waar je heerlijk kunt vertoeven met aansluitend je eigen privétuin met uitzicht op de paarden. In de tuin staat een heerlijke hangmat waar je relaxt kunt genieten.

Wil je alvast een voorproefje? Op www.deslaaperij.nl staan diverse sfeerfoto’s en informatie over de mooie omgeving.