Dat is wat onze dochter vaak zegt. “Jij bent echt een heks, mama”.

En niet omdat ze me gemeen vind, maar ze bedoelt het positief. Ik  help mensen beter in hun vel zitten, verlicht hen van pijn. En niet zoals iedereen het “normaal” vindt maar puur met mijn handen, puur door mijn handen ergens op te leggen en daar te laten gebeuren wat nodig is.

Dus ongrijpbaar voor de meeste mensen en vandaar het woordje “heks”.

Nu heb ik zelf al een aantal maanden veel rugklachten, maar het ging weer wat beter dankzij verschillende energetische behandelingen die ik heb ondergaan. Maar afgelopen week werd het weer erger, wanneer ik opstond liep ik echt weg alsof ik 20 jaar ouder was. Helemaal krom van de pijn, maar wanneer ik dan aan het bewegen was ging het wat beter.

Dus ik vroeg aan mijn dochter wil jij een proces bij mij laten lopen? “Ja, dat kan ik toch niet”, was het antwoord. “Ik geloof dat iedereen het kan en ik help je.” “Oké”, zei ze. Ze legde haar handjes op bepaalde plekken op mijn rug waar zij dacht dat ze moesten liggen. Ongeveer 15 minuten duurde het en toen was ze klaar.

Was de pijn meteen helemaal weg? Nee zeker niet maar wel een stuk minder, in de loop van de avond werd het alleen maar beter en beter en kon ik opstaan zonder pijn. Ik was wel heel benieuwd hoe het in de ochtend zou gaan. Maar ik stond de volgende ochtend zonder opstartproblemen op, geen pijn.  Er zit nog wel iets maar dat is te verwaarlozen en dat na 15 minuten.  

Dus ik bedankte haar en stelde de vraag: “ Heb jij magische handen of ben jij nu ook een heks?” “Ik denk een heks”, zei ze 😊

Hoe mooi is het wanneer je dit zelf leert, zodat je je kinderen kunt helpen en je kinderen jou? Of je partner, een vriend (in), familie, collega en ga zo maar door.

Meer weten klik op deze link en ontdek hoe je dit zelf kunt leren.

Of wil je het eerst zelf ervaren dat kan natuurlijk ook. Hier kun je meteen een afspraak maken.

Deel bericht

Deel dit bericht met jouw vrienden!