Kennismakingssessie

Kennismakings-
sessie

Om kennis te maken met ons en onze manier van coachen, ben je van harte welkom voor een kennismakingssessie! Wanneer je zelf een hond hebt is het heel fijn om dit samen te doen, je trouwe viervoeter neem je ook weer mee naar huis en kan je ook thuis veel leren over jezelf. Wanneer je zelf geen hond hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom, want onze honden ondersteunen je graag in deze sessie.

In de kennismakingssessie zullen we aan de slag gaan met jouw persoonlijke hulpvraag of hetgeen waar jij inzicht in wilt krijgen. Honden kunnen hier goed bij helpen omdat ze perfect emoties, gedrag, energie en intenties kunnen aanvoelen. Ze zijn in staat om razendsnel een inschatting te maken hoe het met je gaat. Een hond voelt dwars door alle toneelstukjes, maskers en sociale wenselijkheid heen en houd je als het ware een spiegel voor.

Tijdens deze kennismakingssessie:

  • ✔ krijg je inzicht in jezelf
  • ✔ Krijg je inzicht waarom steeds hetzelfde gebeurt
  • ✔ Krijg je duidelijkheid hoe het in het dagelijks leven voor je werkt zodat je hier bewust mee bezig bent

Na de kennismakingssessie kun je weer verdere stappen maken en kijken we of een vervolgafspraak wenselijk is voor jou. De kennismakingssessie duurt ongeveer 1 uur. Wil jij er eentje inplannen? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!

De vergoeding is voor een kennismakingsprijs namelijk € 75,00