ik leef voluit

jouw leven 2.0

Blijf jij je aanpassen aan de wensen en verwachtingen van anderen?
Of maak jij de keuze om je leven te leven zoals jij het wilt? Leef jouw mooie leven!

Ben jij zo’n doorzetter maar merk je dat je dagen en weken automatisch aan je voorbij vliegen en dat dat gepaard gaat met een dosis stress en spanning?  Denk je te weten waardoor die stress veroorzaakt wordt en wil je nu eigenlijk eens echt duidelijk voor jezelf hoe het komt dat dit toch steeds weer opnieuw gebeurt?

Ik zie zoveel mensen hiermee struggelen dat ze eigenlijk iets anders willen kiezen maar tegen worden gehouden door angst, of door verwachtingen van hunzelf en anderen en vaste patronen en systemen waar ze in zitten, zodat ze niet weten waar te beginnen of zich erbij neerleggen dat het nu eenmaal zo is en dat het vast nog wel een keer komt. Dus afwachten tot het vanzelf gaat gebeuren. Ik kan je uit de droom helpen: HET GEBEURT NIET VANZELF.

Wanneer jij niet gaat kiezen gaat er niets veranderen. Dan blijf jij over jouw grenzen gaan en dingen doen die je eigenlijk niet wil. Dan weten mensen jouw altijd te vinden omdat jij JA zegt tegen hen en NEE tegen jezelf. Dan blijf jij anderen pleasen. Dan blijf jij tijd tekort komen voor de dingen die jij graag wil. Dan ben je regelmatig moe, gefrustreerd, boos, verdrietig, chagrijnig, geïrriteerd en ontevreden hoe het is.

 

Dat is waar ik je mee ga helpen!

Met mijn unieke methode. Een unieke combi tussen loslaten wat je niet meer nodig hebt en je bewust worden hoe jij wil dat jouw leven is! Zelf invloed uitoefenen op hoe jouw leven eruit ziet.  

Je gaat loslaten door blokkades in je lijf op te lossen waar je misschien wel klachten van ervaart door slecht te slapen, verschillende pijntjes zoals hoofdpijn, rugpijn, maagpijn , buikpijn of misschien wel prikkelbaar, moe, niet lekker in je vel zitten en fungeren op de automatische piloot . Niet echt gelukkig zijn maar ja, wat dan?

Daarom deze unieke methode in 1 pakket. Hoe kan het nog beter worden?

Loslaten wat niet meer van jou is en meteen je mind resetten. Want dat is het, nieuwe deuren gaan open omdat anderen dicht gaan en jij gaat kiezen wat bij jou past maar wel met de mindset die bij jou past. Dus je mind of je gedachten richten op wat jij graag wilt.

 

Herken je jezelf? Dan zul je je waarschijnlijk ook in onderstaande punten herkennen:

+ je groter voordoen dan je bent
+ teveel hooi op je vork nemen
+ en maar doorgaan zonder eens echt stil te staan 
+ niet luisteren naar de signalen die je lijf aangeeft
+ niet willen accepteren dat het even niet gaat omdat dat voelt als “zwak” zijn
+ boos op jezelf dat je het niet anders doet
+ steeds opnieuw over je grenzen gaan, denken dat je het nog wel kunt maar je voelt diep van binnen dat het echt niet meer kan
+ je voelt je eenzaam 
+ je voelt je niet begrepen door je omgeving, je bent boos/ gefrustreerd dat ze je niet zien                                                                                              

 

 

 

 

Stop maar Hedwig, ik weet genoeg!!  Wat gaan we doen?

+ in 12 weken samen met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen enorme stappen maken om te gaan leven zoals jij het wil

+ we starten en eindigen het traject samen, door drie dagen met elkaar te verbinden, te delen, ondersteunen. Dagen met een lach en misschien een traan, alles is goed maar vooral ook veel inzichten in jezelf en voelen dat je er niet alleen voor staat. Een dag uit je dagelijkse routine. Een dag voor jezelf!

+ drie keer een 1 op 1 sessie, van anderhalf uur, waarin we blokkades op gaan ruimen, zodat je weer rust in je hoofd en lijf krijgt. Je voelt je lichter en er komt letterlijk meer ruimte. Ik kijk op dat moment welk proces je nodig hebt. De sessie wordt dus op jou persoonlijk aangepast.

+ je ontvangt 6 praktische modules waarmee je zelf aan de slag gaat, en die je meteen in je dagelijkse leven kunt toepassen.

+ deze 12 weken mag je deelnemen aan de besloten facebookgroep zodat je met elkaar in contact blijft.

+ een unieke combi! En online te volgen wanneer het jou uitkomt maar heel belangrijk ook echt contact, samen en één op één! Dus een echte investering in en voor elkaar.

De volgende groep start in juli 2020! En jij kan erbij zijn!  VOL!!

De volgende cursus start in september, bij 4 aanmeldingen gaat de cursus door. Maximaal 8 deelnemers.

 

Ben jij bereid om voor jezelf het beste resultaat eruit te halen en wil je dit meteen goed aanpakken zodat jij eindelijk je leven helemaal kunt gaan leven zoals jij het wilt?

Meld je aan

Waarom is het fijn dit niet alleen te doen?

Je zit zo in een vast patroon dat dit heel moeilijk is om dit  alleen te doorbreken, en wanneer dit lukt val je heel snel terug in je oude patroon. Dit omdat je gewend bent om voor anderen klaar te staan en jezelf met wat jij wilt op de laatste plaats zet. Lieve jij die dit leest, het is NU de tijd voor je om deze stap voor jezelf te zetten. Je bent hierin niet alleen, er zijn heel veel vrouwen met jou die hetzelfde meemaken en voelen. De beste veranderingen komen voort uit elkaar ontmoeten, steunen en inspireren. Geloof me wanneer ik zeg: Wat aandacht krijgt groeit. En gun die aandacht aan de echte jij! Vind jij dit ook? Dan ben je van harte welkom bij jouw leven 2.0

Je investering voor dit life changing traject is 427 euro. Het is mogelijk om dit in één keer te betalen maar we bieden je ook de  mogelijkheid om het in 2 termijnen van 220 euro betalen.  Wat houd je nog tegen?

Ik weet genoeg Hedwig, ik doe mee

Wil je meer weten en kijken of we bij elkaar passen? Vraag dan een 1 op 1 online gesprek aan. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en nodig je uit om dit met mij te delen. In dit gesprek deel ik wat jij op dat moment nodig hebt!