Gratis inzicht hoe je zelf (onbewust)
stapels stress veroorzaakt

 

Voor iedereen die meer rust en plezier in het leven wil!

 

Concrete en heldere punten waardoor jij duidelijk krijgt waar jouw stapels stress vandaan komen.

Ben jij zo’n doorzetter maar merk je dat je dagen en weken automatisch aan je voorbij vliegen en dat dat gepaard gaat met een dosis stress?

Denk je te weten waardoor die stress veroorzaakt wordt en wil je nu eigenlijk eens echt duidelijk voor jezelf hoe het komt dat dit toch steeds weer opnieuw gebeurt?
 

Laat mij je helpen

Na deze gratis download heb jij echt duidelijk wat je eigen bijdrage hierin is en wat je dus zelf kunt doen om je dagelijkse portie stress te verminderen om te voorkomen dat je overloopt.

Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn, je eerste stap is bewust zijn van wat je doet en wat je niet doet.

En wie mag ik dan wel niet zijn?

Je zult denken en wie ben jij dan om me dit te vertellen?

Ik ben Hedwig, ik ben 28 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg, als Z- verpleegkundige en als doktersassistente plus op een huisartsenpraktijk.

Ik heb gezien wat stress met mensen doet zowel op de werkvloer, dus collega’s, als ook veel cliënten.  Zelf heb ik dit ook aan den lijve mogen ondervinden. Ik zorgde zelf voor zo’n stapel stress dat mijn lijf letterlijk “STOP” zei: “Ik doe niet meer mee.”

Ik kwam erachter dat het symptoom aangepakt werd in de reguliere zorg maar dat er geen concrete handvaten kwamen hoe nu verder.  Dus ben ik me gaan focussen op wat mij verder zou kunnen helpen om meer ontspannen en met meer plezier mijn leven te leven door deze stap voor stap te testen.

Nu een aantal jaren verder help ik iedereen die gemotiveerd is om hierin zelf verantwoording voor te nemen. Want  “I AM NOT WHAT HAPPENED TO ME,  I AM WHAT I CHOOSE TO BECOME”

Ik ben ervan overtuigd dat bewust worden stap 1 is in jouw groei hoe jij je leven wilt leven.

Via mijn blog en nieuwsbrieven deel ik regelmatig inzichten en geef ik je tips hoe je met meer plezier jouw leven kunt leven. Gewoon omdat het kan, omdat het anders kan.