Voorstellen onze coach honden

Voorstellen
Bolle en Flo

Bolle

Hoi! Ik ben Bolle, een zwarte labrador. Ik ben geboren in het jaar 2015 en woon van kleins af aan al bij de familie. Ik hou van eten. Alles wat je me geeft eet ik op. Ook de brokjes van kat Flip heb ik vaak al op voordat iemand het in de gaten heeft. Mensen en andere dieren vind ik echt leuk: Ik ben enthousiast en ren meteen op een ander af om gedag te zeggen. Ik ga er vanuit dat iedereen dat leuk vindt. Meestal word ik door mensen dan ook beloond met een aai en een lief woordje. Andere honden gaan dan graag met me spelen maar worden soms dominant, waardoor ik in mijn schulp kruip. Ik laat me dan niet kennen en blijf ze uitdagen om te spelen. Ik snap niet waarom ze zo moeilijk doen, spelen is toch het allerleukste wat er is? Verder heb ik een heel lief karakter en zal je nooit kwaad doen.

Wanneer je bij ons komt om te coachen vind ik het heel leuk om je te laten zien dat jij echt jezelf mag zijn. Soms zal dit niet gemakkelijk voor je zijn maar, dit doe ik alleen om je te helpen! Ik vind het super leuk om te zien hoe jij, door samen opdrachten te doen, langzaam meer ontspannen en jezelf wordt. Ik hou van dit werk omdat ik jou stap voor stap kan helpen op mijn manier.

Bolle, coaching met honden

Flo

Hoi allemaal! Ik ben Flo en ik ben geboren in september 2020 in Portugal. Op 2 januari 2021 ben ik bij familie Kanters komen wonen. Ik ben een erg slim meisje en weet altijd een manier te bedenken om aandacht te krijgen. Voor een snoepje kom ik niet; je moet echt met wat beters komen om iets bij mij voor elkaar te krijgen.

Ik hou van knuffelen en mensen, al vind ik mannen met een bepaald stemgeluid wat spannend. Maar, dit gaat al steeds beter! Ook buiten ben ik in mijn element en neem ik graag mijn eigen weg. Mijn neus werkt als de beste en daardoor ben ik een kei in speuren. Achter een bal aanrennen doe ik niet, ga hem zelf maar halen.

Ik mag momenteel nog niet helemaal zelf als co-coach aan het werk maar, ik zal er wel vaak bij zijn! Ik kan super goed aanvoelen hoe jij in je vel zit en kan je dit ook laten zien in mijn gedrag. Dit is niet altijd even leuk maar, wanneer je merkt dat het je raakt dan ben je op de juiste weg om stappen te maken. Hoe meer jij jezelf wordt, hoe fijner het contact met mij, jezelf en anderen om je heen wordt.

Onze coach hond Flo

Vind je het leuk om eens kennis te maken met ons? Neem dan contact op met ons baasje!