Mini-vakantie met hond in de Brabantse natuur

Bezinnings-
weekend

Tijdens deze dagen verblijf je in ons vakantiehuis dat is gelegen op een heerlijke, rustige locatie, dit huis is helemaal alleen voor jou.  Weg uit je dagelijkse sleur. Gun jezelf de tijd om even niets te MOETEN. Sta stil. Laat het dagelijkse leven even helemaal los. Ga ervaren wat dit losmaken van alles in stilte en rust met je doet. Ga door deze stilte en rust weer voelen en uit je hoofd.  Tijdens deze dagen staan wij uiteraard naast je om je te ondersteunen in je proces. Alle focus op jou!

Wat gaan we doen

Tijd maken voor jezelf, tijd voor bezinning en verdieping, tijd om alles weer eens op een rijtje te zetten, tijd voor lange wandelingen, tijd voor een boek. Tijd voor persoonlijke coaching met de hond, tijd voor een energetische sessie. Tijd voor rust, tijd om te genieten. Vooral tijd voor jou!!

Er vindt dagelijks een coaching met de hond plaats. We gaan samen verdieping maken in jouw persoonlijke vraag door praktische opdrachten samen met de hond. Daarnaast ervaar je in deze dagen een heerlijk ontspannen energetische sessie,  waardoor jouw oude patronen worden losgelaten. Bovendien is er voldoende tijd om te genieten van de omgeving. Op loopafstand van het huisje zit een prachtig bos waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Je kunt écht tot rust komen en genieten van de natuur en stilte om je heen.

Wat houden deze dagen in:

Ontvangst om 15 uur met koffie/thee en iets lekkers
Overnachten in een vrijstaand huis voor jezelf 3x
Ontbijt 3x
Opgemaakt bed en handdoeken
Energetische sessie (access bars) 1x
Coaching met de hond 1x
Wandelcoaching 1x
Begeleide meditatie 1x
Onbeperkt koffie en thee
✔ Laatste dag evaluatie en uitchecken om 11 uur

Investering
547 euro incl. btw

Aansluitend langer blijven is natuurlijk mogelijk bij beschikbaarheid.

Ben je geïnteresseerd in deze bezinningsdagen?  Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Heerlijk ontbijt in de ochtend
Heerlijk tot rust komen op de veranda
Huisje voorzien van alle gemakken
Coaching met overnachting
4 dagen coaching met overnachting in de natuur

B&B De Slaaperij

Wij, Wim en Hedwig Kanters, zijn de trotse eigenaren van vakantiehuis De Slaaperij. We willen anderen graag laten meegenieten van de bijzondere mooie plek waar wij wonen. Waar rust, ruimte en natuur als vanzelfsprekend zijn.

De Slaaperij is een vrijstaand sfeervol huis voor maximaal 4 personen.  Met een mooie badkamer, zelfvoorzienende keuken en gezellige huiskamer. Extra bijzonder is de mooie knusse veranda, met vuurtafel, aan het huis waar je heerlijk kunt vertoeven met aansluitend je eigen tuin met uitzicht op de paarden. In de tuin staan heerlijke ligstoelen waar je relaxt kunt genieten.

Wil je alvast een voorproefje? Op www.deslaaperij.nl staan diverse sfeerfoto’s en informatie over de mooie omgeving.