ik leef voluit

ACCESS BARS® CURSUS

Samen maken we de wereld mooier!

Wil jij ook leren hoe je het leven van jezelf en anderen mooier kan maken? Dat kan, je bent van harte welkom.

Deze eendaagse cursus Access Bars wordt door  mij gefaciliteerd, zodat jij deze mooie methode zelf toe kunt passen. Wat leer je en wat houdt zo’n cursus in?

Access consioussness heeft superkrachtige technieken ontwikkeld om het leven met veel meer gemak en plezier te leven. Het is een energetisch proces, die je toepast door 32 punten licht op het hoofd aan te raken, die je in staat stelt om alle overtuigingen, oordelen, patronen en systemen te resetten. Het is het ontladen van alles wat jij niet meer nodig hebt. Ik benoem het altijd als een control alt delete, net als bij een computer daar staan ook bestanden op die je niet meer nodig hebt. Wanneer je deze van je computer verwijderd komt er letterlijk ruimte, de computer werkt gemakkelijker en sneller. Dat is er wat er tijdens een access bars sessie ook gebeurd. Je voelt je lichter. En echt waar ook jij kunt dit leren, je hoeft er geen “speciale gave” voor te hebben. Je intentie hierin is wel belangrijk.

Deze dag leer je dit proces toe te passen, en als bonus ga ik je ook allerlei handige tips en tools leren. Je ontvangt deze dag zelf 2 sessies en je geeft deze dag 2 sessies. Na deze dag ben jij een access bars practitioner en mag jij het toepassen in je omgeving of misschien wel in je praktijk. Wie zal het zeggen, wat is er mogelijk?

Deze dag is volledig verzorgd, met koffie, thee, water, lekkere versnaperingen en een heerlijke lunch. Ook krijg je deze dag een handboek waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen, een fotokaart en natuurlijk een officieel certificaat.

Na deze dag organiseren we  2x per maand een uitwisseling voor iedereen die de cursus gevolgd heeft zodat je zelf weer een sessie ontvangt en weer kunt oefenen, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Deze uitwisseling is altijd erg gezellig en je ontmoet steeds nieuwe gelijkgestemde mensen. Tegen een kleine vergoeding van 10 euro kun je hier aan deelnemen.

Wil jij ook weer gaan stralen doordat je oude troep opruimt die je blokkeert om jezelf te zijn? En wil jij dit ook heel graag leren hoe je dit proces kunt toepassen? Zie onderstaande data voor de geplande cursusdagen.

Cursusdata:

Zaterdag 22 mei van 9.30-17.30 uur omgeving Mill

 

Binnenkort volgen weer nieuwe data !

Wil je een cursus bij je thuis of op locatie? Dit is zeker ook bespreekbaar.

Kijk op mijn Facebookpagina voor meer informatie.

Jouw investering

 

Jouw investering voor de eendaagse cursus is 300 euro, dit is een vastgestelde prijs in heel Nederland van access consioussness . Wanneer je de cursus herhaald dan is deze 150 euro. Ook voor kinderen van 16 en 17 jaar is de investering 150 euro. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de cursus gratis wanneer ze met een betalende volwassenen meekomen.

Wil je meer weten en kijken of we bij elkaar passen? Vraag dan een 1 op 1 online gesprek aan. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en nodig je uit om dit met mij te delen. In dit gesprek deel ik wat jij op dat moment nodig hebt!

ervaringen

Ik heb Hedwig leren kennen als een dame die voor veel mensen aandacht heeft en oprecht betrokken is. Door dit prettige contact heb ik via haar de opleiding tot Access Bars® Practioner gevolgd en dit heeft voor mij al veel mooie dingen opgeleverd. Ik kan nu zelf mensen een behandeling geven en dat is nog elke keer een cadeau. Zowel voor de ander als voor mij.

Daarnaast verzorgt zij met enige regelmaat uitwisseldagen, de swapsessies. Elke keer dat ik daar aan deelneem rij ik met een rustig hoofd en een prettig gevoel naar huis. Tijdens een uitwisseldag ben je met meerdere Practioners en is er voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van vragen.

Kim Schellekens
Regie Academy in Beuningen

Vandaag de Bars class gevolgd bij Hedwig samen met mijn dochter. Het was super! Ik voelde me heerlijk op mijn gemak. Naast de class werden we verwend met een heerlijke lunch. En dat in een mooie rustige omgeving. Bedankt Hedwig voor je gastvrijheid en je les. Wij vonden het fijn je te leren kennen. We kunnen het iedereen aanraden….

Cissy

Twijfel je nog? Wil je eerst zelf een Access Bars® minisessie ervaren?
Neem contact met me op door me te bellen of het contactformulier in te vullen.